Home » Exercícios Resolvidos » Exercícios Resolvidos de Inglês » Exercícios de Verbos Anômalos

Exercícios de Verbos Anômalos


Testes:

01.  Passe para o inglês: “Costumo dormir cedo”, escolha atentando para os verbos anômalos. 
a)I used sleep early.
b)I used to sleep early.
c)I am used to sleeping early.
d)I get used to sleep early.
e)I got used to slept early.
 
02.  I can’t see him here, he ____________ home.
a)must goes
b)could have go
c)should going
d)must have gone
e)could has gone
 
03.  She _____________ a lot. She got the best mark in her class.
a)can have studied
b)must have studied
c)would have studied
d)should have studied
e)must has study
 
04.  He _________ there regularly, but now he never does.
a)used to go
b)goes
c)was used to go
d)used to going
e)used to gone
 
05.  You seem tired. You _______________ to have a rest.
a) ought
b)might
c)must
d)should
e)could
 
06.  Translate into English: Não estamos acostumados a falar inglês, cuidado com os verbos anômalos corretos.
a)We're not used to speaking English.
b)We don't use to speak English.
c)We're not used to speak English.
d)We're not accustomed speaking English.
e)We're used not speaking English.
 
07.  I __________ be a lazy student, but now I know I was just wasting my time.
a)used to
b)use to
c)to use
d)using
e)uses
 
08.  You _______ decide at once.
a)ought
b)should to
c)can
d)must
e)could
 
09.  Due to the strike, trains __________ arrive some minutes late.
a)to can
b)cans
c)mays
d)may
e)to may
 
10.  (FUVEST) Listen, if you really wan to get over your sickness you ____ not sleep late.
a)'better
b)'d better to
c)better to
d)'d better
e)would better

Acertos:  

 

 
Gabarito dos exercícios:

1 - C
2 - D
3 - B
4 - A
5 - A
6 - A
7 - A
8 - D
9 - D
10 - D


Assuntos relacionados:

Verbos em Inglês


Comente:



Receba atualizações do site:

© Todos os direitos reservados à Cola da Web.com
Siga-nos:
O Cola da Web auxilia sua vida escolar e acadêmica ajudando-o em suas pesquisas e trabalhos. O Cola da Web NÃO faz a venda de monografia e É TOTALMENTE CONTRA a compra de trabalhos prontos, assim como, NÃO APOIA e NÃO APROVA quem deseja comprar Trabalhos Prontos, por isso nós incentivamos o usuário a desenvolver por conta própria o seu trabalho escolar, TCC ou monografia.