Singular and Plural

Exercícios sobre o singular e plural do inglês

Questões:

01. (FMU) The little _________ are in that __________.
                                
a) foxes – boxes
b) fox – box
c) foxen – box
d) foxes – box
e) foxen – boxen
                                

02.
(PUCC) Five ________ packages were sent to South America.
                                
a) thousand
b) thousand of
c) thousands
d) thousands of
e) all are correct
 

03. (PUCC) O plural de sister – in – law, child e armchair é:
 
a) sister – in – law, children, armchairs
b) sister – in – law, children, armschair
c) sisters – in – law, childs, armchairs
d) sister – in – law, children, armchairs
e) sisters – in – law, children, armchairs
 
 
04. (FMU) Their ___________ are against their attitudes.
 
a) believe
b) belief
c) believes
d) beliefs
e) believ
 

05. (MACK – HUM) The plural of louse and mouse is:
 
a) louses – mouses
b) lice – mice
c) lice – mouses
d) louses – mice
e) a and b are corrects
 
 
06. (PUCC) O plural de buzz, country e shelf é:
 
a) buzz, countres, shelfs
b) buzzes, countries, shelves
c) buzzes, countres, shelves
d) buzzes, countrys, shelves
e) buzz, countres, shelves
 

07. (ABC) The plural of brother – in – law is:
 
a) brothers – in – law
b) brother – in – laws
c) brothers – in – laws
d) brethren – in – laws
e) it has no plural


08. (FMU) ___________ are generally big and black animals.
 
a) Ox
b) Oxes
c) Oxen
d) Foxen
e) Fox
 

09. (ITA) The United States ____________ a big country.
 
a) is
b) are
c) have
d) a e b são corretas
e) todas são corretas
 

10. (OSEC) ___________ names were published in this list.
 
a) Hundreds
b) Hundreds of
c) Hundred
d) Hundred of
e) Five hundreds of



Resolução:

01. D 02. A 03. E 04. D
05. B 06. B 07. A 08. C
09. A 10. B    



Comente:



Receba atualizações do site:

Copyright © 2014 - Todos os direitos reservados: Proibida a reprodução sem autorização (Inciso I do Artigo 29 Lei 9.610/98)

O Cola da Web auxilia sua vida escolar e acadêmica ajudando-o em suas pesquisas e trabalhos. O Cola da Web NÃO faz a venda de monografia e É TOTALMENTE CONTRA a compra de trabalhos prontos, assim como, NÃO APOIA e NÃO APROVA quem deseja comprar Trabalhos Prontos, por isso nós incentivamos o usuário a desenvolver por conta própria o seu trabalho escolar, TCC ou monografia.
R7 Educa‹o